Loading...
Onze winkel2018-10-15T21:41:26+01:00
Laat uw bloemen bezorgen in Amsterdam door Lansuplant Waterlandplein,

Bloemenwinkel Lansuplant Waterlandplein

De bloemist uit Amsterdam waar vakwerk nog wel betaalbaar is.

Lansuplant Waterlandplein voor service en het juiste advies

Buiten aankopen en advies via onze website nodigen wij u graag uit in onze winkel om u persoonlijk te helpen met vragen en bij de keuze van de bloemen die het beste bij u of de ontvanger passen. Onze winkel is gevestigd op het Waterlandplein 217, dit is het centrale plein en wijkwinkelcentrum van de in Amsterdam-Noord gelegen wijk Waterlandpleinbuurt. Hier kunt u terecht in ruim 150 vierkante meter bloemenplezier onder één dak. De kern van de Lansuplant formule is;

“Hoge kwaliteit voor een messcherpe prijs!”

Het gezicht van bloemenwinkel Lansuplant Waterlandplein

Bianca is in 2001 begonnen als bloembinder-verkoper bij Lansuplant Waterlandplein. In september 2011 heeft Bianca Westera deze bloemenwinkel overgenomen van haar toenmalige werkgever, die besloten had om na jaren vol energie en overgave een andere richting op te gaan. Bianca is natuurlijk al jaren een zeer bekend gezicht op het Waterlandplein. Samen met het vertrouwde team zal zij de winkel met dezelfde scherpe prijzen voor bloemen en planten voort zetten. Al meer dan dertig jaar is Lansuplant een begrip in Amsterdam-Noord. Bianca is een creatieve, innovatieve en milieubewuste vrouw die van orde en netheid houdt. U kunt dit ervaren wanneer u een bezoekje aan onze winkel brengt. Rouw- en bruidswerken zijn haar specialiteit en bij haar in zeer goede handen.

Lansuplant Waterlandplein is klaar voor de toekomst

Na veel slapeloze nachten, vergaderen en overleg kunnen we eindelijk met de verbouwing starten en de sleutel tot succes mogen ontvangen van onze nieuwe winkel op het Waterlandplein in Amsterdam Noord. Met dank aan mijn man Edwin en mijn schoonvader Jan Westera hebben we de casco opgeleverde winkel aan het Waterlandplein tot een waar Paleisje weten om te toveren. In onze nieuwe ruime en overzichtelijke winkel hebben wij u nog meer te bieden dan voorheen. En dat natuurlijk allemaal nog steeds voor diezelfde scherpe prijs. Onze nieuwe winkel is een bezoek meer dan waard. Kom langs en overtuig u zelf, de koffie staat klaar.

Kijk even binnen !

Nu even niet in de buurt, maar toch een kijkje nemen in onze winkel. Dat kan! Klik op onderstaande button voor een mooi overzicht.

KLIK HIER OM BINNEN TE KIJKEN
OM OPTIMAAL TE KUNNEN FUNCTIONEREN GEBRUIKT DEZE WEBSITE COOKIES Ok