Loading...
Bruidswerk2018-10-15T21:41:26+01:00
Bloemenwinkel Lansuplant waterlandplein is het vertrouwde adres voor betaalbaar bruidswerk in Amsterdam-Noord en omgeving

Onze Bruidsboeketten

De mooiste dag van je leven begint bij Lansuplant Waterlandplein

Bloemenwinkel Lansuplant Waterlandplein heeft zich gespecialiseerd in bruidswerk voor een betaalbare prijs.

Of het nu gaat om een bruidsboeket, corsages of bloemen voor de bruidsmeisjes. Ook kunnen wij de aankleding van de trouwlocatie verzorgen. Denkt u eens aan kerk- en zaalversiering of een prachtig bloemstuk op de trouwauto of trouwkoets in passende tinten. Bruidsbloemen zorgen voor een mooie toevoeging tijdens de foto reportage van deze onvergetelijke dag.

Bij Lansuplant Waterlandplein kunt u uw bruidswerk laten maken geheel passend bij het thema van uw bruiloft.

Wij beschikken over voorbeelden en kunnen u persoonlijk en vakkundig advies geven. U kunt natuurlijk ook alvast even wat inspiratie op doen in ons online fotoboek. Wij zorgen ervoor dat ons bruidswerk bijdraagt aan een onvergetelijke huwelijksdag!

Wij adviseren en bespreken graag persoonlijk uw bloemenwensen voor deze speciale dag in onze winkel op het Nieuw Waterlandplein 217 in Amsterdam Noord.

TIP!

Maak een Moodboard met kleuren en ideeën voor uw huwelijksdag

Dit kunt u bijvoorbeeld doen op Pinterest. Zoek op afbeeldingen en thema’s voor u huwelijksdag op Google, Pinterest of Instagram. Met uw Moodboard komt u naar onze winkel en daar kunnen wij samen met u de wensen voor uw bruidswerk voor uw bruiloft bespreken en afstemmen op uw wensen en stijl.

Wij wensen u veel succes en plezier bij het organiseren van jullie huwelijksdag.

Uw Bruidsboeket vakkundig en naar wens gemaakt!
Lansuplant • Waterlandplein
De mooiste dag van je leven begint bij Lansuplant Waterlandplein, hét adres voor uw bruidsboeket of compleet bruidsarrangement voor een betaalbare prijs!
OM OPTIMAAL TE KUNNEN FUNCTIONEREN GEBRUIKT DEZE WEBSITE COOKIES Ok